Thuishulpcentrum

Beter Thuis Wonen Thuiszorg is een professionele erkende thuiszorgorganisatie. Wij leveren zorg in Drenthe, Overijssel, Gelderland en Groningen en streven naar kleinschalige aanpak in dorpen en wijken. Tevens maakt Beter Thuis Wonen Thuiszorg deel uit van ketenzorg projecten waardoor de samenwerking met andere disciplines zoals huisartsen, apotheken, ziekenhuizen, welzijnsorganisaties en gemeenten goed te noemen is.

Thuis-hulp Centrum is een nieuw onderdeel van Beter Thuis Wonen Thuiszorg. Door de veranderingen in de zorg vanaf 2015, hebben veel mensen geen recht meer op huishoudelijke hulp vanuit de WMO. Om deze groep mensen toch betaalbare hulp te bieden zijn wij gestart met het Thuishulp -Centrum.

Hoe werkt het

U meldt zich aan, en wij zorgen dat binnen een week een goede hulp start. De betaling verloopt via ons. U ontvangt een factuur en wij zorgen dat de hulp betaald wordt.

Tarief

De kosten zijn € 16,96 per uur. Dit bedrag bestaat uit € 12,80 plus 6% btw voor de medewerker , dan blijft er nog € 2,80 plus 21% btw over voor een vergoeding voor de geleverde diensten. Waaronder bemiddeling tussen u en de hulp, het betalen van de hulp en het zoeken van een vervangende hulp bij bijvoorbeeld ziekte of vakantie.

Indien u gebruik wenst te maken van het Thuishulp- Centrum kunt u contact opnemen met onderstaand nummer, of kijken op de website www.thuishulp-centrum.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Thuishulp- Centrum dan kunt u contact opnemen met :

Beter Thuis Wonen Thuiszorg tel. 0528-341162

Cliënt wordt werkgever

Bij het Thuishulp- Centrum gaat het om huishoudelijke ondersteuning. De cliënt stelt met de huishoudelijke hulp een zorgplan samen waarin vastgelegd wordt welke werkzaamheden worden uitgevoerd en wanneer en hoelang deze werkzaamheden worden verricht. Wij vinden het belangrijk dat de regie bij de cliënt ligt. De hulp is verzekerd en krijgt doorgaans een hogere vergoeding dan wanneer zij/hij in loondienst is. Mocht de hulp ziek worden dan zorgt Thuishulp- Centrum dat u zo snel mogelijk een vervangende hulp krijgt. Het voordeel is dat u geen bemoeienis heeft met de gemeenten. Gemeenten worden geconfronteerd met bezuinigingen waardoor zij soms genoodzaakt zijn om het aantal uren te verminderen of deeigen bijdrage te verhogen. U bepaalt zelf met de hulp hoeveel uren u nodig heeft.