loader image

Diensten

Beter Thuis Wonen biedt een breed scala aan zorgdiensten om uw welzijn te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke ondersteuning, verpleging & verzorging, begeleiding, kind- en jeugdzorg, of casemanagement dementie, wij staan klaar om persoonlijke zorg op maat te leveren. Bij Beter Thuis Wonen streven wij ernaar om u de zorg te bieden die aansluit bij uw behoeften. Wilt u weten of onze zorgdiensten beschikbaar zijn in uw regio? Ontdek de verschillende plaatsen waar wij actief zijn en zorg verlenen. Op onze zorggebieden-pagina vindt u een overzicht van de regio’s.

Huishoudelijke Ondersteuning Beter Thuis Wonen

Huishoudelijke ondersteuning

Het kan zijn dat u (tijdelijk) hulp nodig heeft bij de huishoudelijke ondersteuning. Bijvoorbeeld stofzuigen, strijken, bed opmaken, stoffen…

Verpleging en Verzorging Beter Thuis Wonen

Verpleging en verzorging

Het kan zijn dat er verpleging en verzorging nodig is aan huis. Onze verzorgenden en wijkverpleegkundigen kunnen ondersteunen bij…
Begeleiding Beter Thuis Wonen

Begeleiding

Het kan zijn dat u in uw thuissituatie wat extra ondersteuning kan gebruiken. De begeleiding is per persoon zeer…

Casemanagement dementie

Dementie is een ziekte waarbij er steeds meer geheugenproblemen optreden. Dementie kan ook zorgen voor veranderingen in gedrag en…

Volledig Pakket Thuis Beter Thuis Wonen

Volledig Pakket Thuis

Zoekt u naar mogelijkheden om zelfstandig thuis te blijven wonen, terwijl u toch de benodigde zorg en ondersteuning ontvangt? Met het volledig pakket thuis (vpt) ontvangt u zorg in uw eigen huis.

Kind- en Jeugdzorg

Kind- en Jeugdzorg

Als ouder van een kind met een zorgbehoefte heeft u de handen vol. Ons team heeft verpleegkundigen en begeleiders met een pedagogische achtergrond in dienst die worden ingeschakeld in situaties waarin hun expertise passend is.

Specialistische Zorg Beter Thuis Wonen

Specialistische zorg

Ons team van gespecialiseerde verpleegkundigen staat klaar om cliënten met complexere zorgbehoeften de best mogelijke zorg te bieden, zowel voor organisaties als in thuissituaties. 

Personenalarmering Beter Thuis Wonen

Zorgtechnologie

Ons doel bij Beter Thuis Wonen is er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Zorgtechnologie speelt hierin een belangrijke rol.

Buurtstations Beter Thuis Wonen

Dagbesteding op het buurtstation

De dag vliegt voorbij.. In het Buurtstation komen mensen van alle leeftijden samen. Uit de buurt of uit de…