Buurtstation

De dag vliegt voorbij..

In het Buurtstation komen mensen van alle leeftijden samen. Uit de buurt of uit de omgeving. U kunt hier anderen ontmoeten, met elkaar praten en samen aan diverse activiteiten deel nemen. Wij bieden een daginvulling aan die is opgesteld voor en door deelnemers. De activiteiten van het Buurtstation zijn gericht op meedoen, zingeving, elkaar ontmoeten, het leuk hebben en lekker bezig zijn.

We bieden een afwisselend en informatief programma aan en zorgen voor een zinvolle daginvulling. Passend bij uw persoonlijke voorkeur en mogelijkheden. U kunt er gezamenlijke maar ook individuele activiteiten ondernemen. Het Buurstation kent flexibele openingstijden. Wanneer het Buurtstation de hele dag geopend is wordt er ‘smiddags gezamenlijk voor een maaltijd gezorgd. Kortom, er is veel te doen in het Buurtstation.De hele dag is er een begeleider aanwezig op de dagbesteding of activiteitencentrum. Mensen kunnen bij degene terecht voor vragen en ondersteuning in de activiteiten.

Het Buurtstation is er voor:

Daginvulling
U wilt graag ondersteuning vinden bij het vinden van een passende daginvulling.

Inloopmomenten
Vrijblijvende inloopmomenten waarbij u een kopje koffie of thee kunt komen drinken.

Activiteiten in de wijk
U wilt actief meedoen aan het arbeidsproces of helpen met reguliere activiteiten in de wijk.

Structuur
U heeft behoefte aan meer structuur of overzicht in uw leven.

Sociale contacten
U heeft behoefte aan gewoon een gezellig praatje, of wilt juist kennis delen en uitwisselen.

Aanvraag en indicatie

Wilt u deel nemen aan de dagactiviteiten in Coevorden Emmen of Deventer of wilt u meer informatie?  Bel 0528 341162 of vul het contactformulier in. Het kan zijn dat voor bepaalde activiteiten van het Buurtstation een WMO indicatie voor dagbesteding (Begeleiding Groep) nodig is. Heeft u deze niet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Voor de inloopmomenten heeft u geen indicatie nodig, deze zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Adressen Beter Thuis Wonen Buurtstations:

Buurtstation Coevorden
Sallandsestraat 7
7741 HL Coevorden

Buurtstation Emmen
Wijkcentrum de Marke
Statenweg 107
7824 CW Emmen

Buurtstation Deventer
Buurt- en speeltuinvereniging Wijk 16
Zutphenselaan 18
7411 AC Deventer

Buurtstation/Dagbesteding Multihulp Enschede
Yeplobrink 150
7544 CG Enschede