loader image

Huis te Zeijen

“Groen en duurzaam met service en zorg”

In Zeijen, dichtbij Assen, wordt een nieuwe woonvorm gerealiseerd, met name bestemd voor senioren die houden van het buitenleven. Op het gemeenschappelijk erf naast Huis te Zeijen worden 16 duurzame levensloopgeschikte koopwoningen gerealiseerd. Een groene, gezellige en vertrouwde woonomgeving creëren is het uitgangspunt waarbij de bewoners vanuit hun eigen huis kunnen genieten van het uitzicht, op het erf anderen ontmoeten en zelf of samen met anderen activiteiten ondernemen op het erf en/of landgoed, in de groentetuin of in de boerderij.

Vanuit Huis te Zeijen wordt in samenwerking met Beter Thuis Wonen, die op locatie een zorgsteunpunt heeft ingericht, de zorg- en dienstverlening geregeld. Hierdoor zijn de bewoners, maar ook de mensen uit Zeijen en omgeving, verzekerd van kwalitatief goede en lokale zorg. Daarnaast biedt Beter Thuis Wonen ook ondersteuning in het krijgen van de juiste zorg door bijvoorbeeld overleg met zorgverzekeraars, zorgkantoren en de gemeente.

De zorglogies kan uitkomst bieden als er tijdelijk extra hulp of zorg nodig is die thuis niet voldoende gegeven kan worden of bijvoorbeeld na een operatie. In de zorggeschikte B&B kan men alleen of samen weer op krachten komen. Ook kunnen mensen met een zorg- of hulpvraag op vakantie in de B&B met zorg. Bij Huis te Zeijen wordt individuele dienstverlening aangeboden door middel van een ruim pakket aan diensten. Indien er tijdelijke of permanente extra ondersteuning nodig is, dan is dit snel geregeld. Geen standaard afname of bekostiging, maar gebruik maken van de zorg- en dienstverlening die nodig is. Maatwerk dus!

De twee componenten, wonen en zorg, zijn geborgd op Huis te Zeijen, zodat het een perfecte en veilige woonplek is voor mensen die anticiperen op de toekomst.
Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u op Huis te Zeijen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Bert Pathuis en Marja Takens
Min. Cremerstraat 8 , 9491 TJ Zeijen
O592-291290 of 06-51937576

Voor meer informatie over wonen bij Huis te Zeijen:
Steenhuis Makelaars
0592 – 318 000 of via info@steenhuis.nl