Over ons

Ieder mens is onderdeel van de samenleving. Mensen die ondersteuning nodig hebben bij zorg en organisatie van hun eigen leven kunnen een beroep doen op Beter Thuis Wonen Thuiszorg. Wij vinden dat de zorg voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn en dat elk mens over eigen zorg moet kunnen beslissen. Positieve gezondheidsbeleving is ons uitgangspunt. Professioneel en vakkundig handelen is voor ons vanzelfsprekend.

We hebben de organisatie zodanig ingericht dat er gewerkt wordt met kleine teams om de zorgvrager heen. Deze teams vormen een krachtig netwerk wat slagvaardig is, creatief denkt en het informele en professionele netwerk actief inzet. In onze diensten kijken wij naar het welbevinden van de mens aan wie we zorg bieden. Samen wordt er gekeken welke zorg mensen zelf nog uit kunnen voeren en waar wij ondersteuning kunnen bieden.

‘Ik vind het goed dat we naar het hele plaatje kijken en niet alleen komen om de meest zichtbare problemen oplossen.’ – Bram, coördinator begeleiding

Diensten

Wat kunnen we bieden:

Het voordeel van de verscheidenheid in diensten die we in huis hebben, is dat mensen één aanspreekpunt hebben. Ook kunnen we hierdoor onderling snel schakelen, mochten we zien dat er andere vormen van zorg nodig zijn.

‘Het leuke aan Beter Thuis Wonen is dat we echt een team zijn, met de verschillende diensten samen.’ – Stacey, verzorgende IG

Op dit moment zijn we actief in Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Beter Thuis Wonen werkt vanuit de wijk en is dichtbij de mensen. We zijn te vinden in wijkcentra en bij  huisartsenpraktijken. Hierdoor staan we dicht bij de inwoners en kunnen we gemakkelijk samenwerken met huisartsen, gemeenten en andere zorgprofessionals in de regio.

Wilt u kennis maken met ons? Neem gerust contact op via 0528 341162.

Beter Thuis Wonen Thuiszorg is volledig ISO en HKZ-gecertificeerd.

In 2018 heeft er weer een tevredenheidsonderzoek plaats gevonden onder de cliënten van Beter Thuis Wonen Thuiszorg:

Cliënttevredenheidsonderzoek 2018 – Factsheet Begeleiding
Cliënttevredenheidsonderzoek 2018 – Rapport Begeleiding

Cliënttevredenheidsonderzoek 2018 – Factsheet Verpleging en Verzorging
Cliënttevredenheidsonderzoek 2018 – Rapport Verpleging en Verzorging

Cliënttevredenheidsonderzoek 2018 – Factsheet Huishoudelijke Ondersteuning
Cliënttevredenheidsonderzoek 2018 – Rapport Huishoudelijke Ondersteuning

 

Voor meer beoordelingen, kijk op ZorgkaartNederland.nl.