Academie

Bij Beter Thuis Wonen Thuiszorg is vakkundigheid een garantie. Bijscholing is daar een belangrijk onderdeel van. Wij vinden dan ook dat elke medewerker in de zorg bijscholing moet kunnen krijgen. Daarom hebben we de Beter Thuis Wonen Academie opgericht. Aan de Elbe 12 in Hoogeveen worden wekelijks verschillende cursussen en workshops gegeven die te maken hebben met het dagelijkse werk van een verzorgende en verpleegkundige, begeleider of  huishoudelijk ondersteuner. Deze scholingen worden gegeven om mensen thuis de beste zorg te bieden door onze zorgprofessionals.

De academie is voor onze eigen medewerkers, maar ook voor medewerkers van andere zorgorganisaties of bijvoorbeeld praktijkmedewerkers van huisartsen.
De docenten kennen de nieuwste ontwikkelingen op het terrein van zorg en welzijn. Deze kennis verwerken we in up-to-date trainingen en opleidingen, die aansluiten bij de nieuwste (behandel)methoden en technieken. De kennis wordt in kleine groepen overgedragen door vakbekwame docenten en vakgenoten.

Aanmelden

Werkt u ook in de zorg en bent u benieuwd welke opleidingen en cursussen we aanbieden? Bezoek dan de website www.avtzorg.nl,  bel 0528 341162 of vul het contactformulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)