loader image

Wonen

Bij Beter Thuis Wonen geloven we dat iedereen recht heeft op zorg in een comfortabele en huiselijke omgeving. Onze diverse woonzorglocaties zijn speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van onze bewoners te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een plek voor uzelf of een geliefde, onze locaties bieden voor diverse doelgroepen een veilige, ondersteunende en liefdevolle omgeving waar welzijn centraal staat. Bekijk de locaties om meer te weten te komen over wat elke woonzorglocatie te bieden heeft en ontdek hoe wij bij Beter Thuis Wonen een verschil kunnen maken.

buitenhof hattem

Wonen in uw eigen appartement en zorg in de nabijheid hebben; dat kan in het woonzorgcentra Buitenhof in Hattem. Buitenhof Hattem is een nieuw, kleinschalig woon-zorgcomplex waar door Beter Thuis Wonen extramurale zorg en ondersteuning wordt geleverd. U vindt het woon-zorgcomplex naast huisartsenpraktijk Hof van Blom in Hattem.

buitenhof hattem

Aan de Gasthuisstraat (in de woonwijk van het centrum van Ommen) bieden wij jeugdigen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar (met verlenging tot maximaal 21 jaar) een veilige woonplek. Op deze locatie begeleiden wij de jeugdigen in de dagelijkse zaken. Zij gaan op werkdagen zoveel mogelijk naar school, werk of dagbesteding.