loader image

Beter Thuis Wonen Multihulp

Beter Thuis Wonen MultiHulp is een multiculturele zorgorganisatie die gespecialiseerd is in bieden van zorg in de eigen taal. We houden rekening met de culturele achtergronden van de cliënt. Ons uitgangspunt is om zorg op maat te leveren, waar de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Sinds de oprichting in 2014 heeft Beter Thuis Wonen Multihulp zich verder ontwikkeld tot een cultuur sensitieve zorgorganisatie. In onze samenleving hebben wij veel te maken met andere culturen en diversiteit. Cultuur is niet alleen je afkomst, maar ook je gedragingen, behoeftes en gewoontes. Daarom vonden wij het belangrijk om ons hierin te specialiseren. Zo beschikken wij over zorgverleners die Turks, Syrisch, Arabisch en Iraans spreken, maar ook de cultuur en achtergronden kennen.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit een belangrijk onderdeel is om de juiste zorg te kunnen leveren. Verschil mag en moet er zijn in onze samenleving.

Wij bieden onder andere de volgende diensten:

  • Huishoudelijke Ondersteuning
  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Cultuursensitieve palliatieve zorg
  • Groepsbegeleiding (maatschappelijke deelname)
  • Ambulant begeleiding
  • Ambulant jeugdbegeleiding

Voor ons als organisatie is het belangrijk om het verschil te kunnen maken, omdat wij erin geloven dat dit een positieve invloed heeft op onze cliënten, maar ook een belangrijke rol heeft voor de samenleving.

Beter Thuis Wonen Multihulp is keurmerkhouder van Werkpakt en één van de Werkpakt-werkgevers in de gemeente Enschede (https://www.enschede.nl/werkpakt-keurmerk/keurmerkhouders).

Beter Thuis Wonen Multihulp is werkzaam in de gemeente Enschede en Borne.

Beter Thuis Wonen Multihulp
Ypelobrink 150
7544 CG Enschede
053-2600033
info@multihulptwente.nl