loader image

Buitenhof Hattem

Wonen in uw eigen appartement en zorg in de nabijheid hebben; dat kan in het woonzorgcentra Buitenhof in Hattem. Buitenhof Hattem is een nieuw, kleinschalig woonzorgcomplex waar door Beter Thuis Wonen extramurale zorg en ondersteuning wordt geleverd. U vindt het woon-zorgcomplex naast huisartsenpraktijk Hof van Blom in Hattem.

Zorgvraag

Buitenhof Hattem beschikt over 22 appartementen voor zowel alleenstaanden als echtparen. Op de begane grond bevinden zich 10 appartementen die zijn ingericht voor bewoners met een zorgprofiel vanaf VV04. En op de eerste verdieping zijn er nog 12 appartementen voor bewoners met een lichte zorgvraag. Binnen Buitenhof kunt u ook terecht met een Volledig Pakket Thuis (vpt). Bij deze indicatie ontvangt de cliënt zorg zoals vermeld in het zorgprofiel inclusief eten, drinken en het schoonhouden van de woonruimte. 

Medewerkers Buitenhof Hattem

Het team van Buitenhof Hattem is een gevarieerd team bestaande uit: verzorgend en verplegend personeel, welzijnsmedewerkers, huishoudelijke medewerkers, de locatiemanager, gastvrouwen, een huismeester en activiteitenbegeleidster. Al het personeel is in dienst van Beter Thuis Wonen en werken aan hetzelfde doel om de juiste zorg en ondersteuning aan u te kunnen leveren.

Voor het huidige aanbod, contactgegevens en overige informatie zie www.buitenhofhattem.nl

buitenhof hattem