loader image

Huishoudelijke hulp Appingedam

Bent u woonachtig in Appingedam en heeft u hulp nodig met de huishoudelijke taken zoals stofzuigen, bed opmaken en ramen schoonmaken? Wij van Beter Thuis Wonen kunnen u ondersteunen in de bezigheden die u erg waardeert om te doen. Wij luisteren graag naar u en passen daar onze zorg op af. Zou u graag meer informatie willen over huishoudelijke hulp Appingedam? Neem gerust contact met ons op. 

Wij werken naar u wens!

Beter Thuis Wonen biedt steun op verschillende intensiteitsniveaus. Wij vinden dat zorg voor iedereen beschikbaar moet zijn en dat u zelf kunt beslissen of u het wilt. Onze huishoudelijk ondersteuner werken in samenwerking en respectvol. Dit heeft zijn weerslag op zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en een ondernemende, actieve houding. Dit doen we om u de beste zorg en service te geven die u verdient. Onze betrokken vakmensen werken daarbij samen met zorgverleners in uw wijk. Maar we werken ook samen met huisartsen, apotheken en andere zorginstanties en personen in de omgeving. Misschien is er meer intensieve verpleging en verzorging aan huis nodig? Ook dan staat Beter Thuis Wonen voor u klaar.

Dé specialist in huishoudelijke hulp Appingedam

Beter Thuis Wonen heeft als specialist in thuiszorg een eigen academie. Hier worden lessen vormgegeven op actuele en herkenbare zorgsituaties en verzorgd door erkende docenten. Dit zijn vakspecialisten uit het werkveld en vaak ook verpleegkundigen uit het specialistisch team van Beter Thuis Wonen. Van huishoudelijke hulp in Enschede op minimaal niveau tot complexe verpleegtechnische handelingen die bij uitzondering voorkomen. Gegarandeerd verantwoord, bekwaam en betrokken in het bieden van kwalitatieve zorg, dat is waar wij altijd aan werken.

Huishoudelijke hulp Appingedam aanvragen?

Bent u na het lezen van de tekst enthousiast geworden over de diensten van Beter Thuis Wonen? Schakel ons in! De aanvraag voor huishoudelijke hulp verloopt via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning bij uw gemeente. De gemeente stelt een indicatie vast en vervolgens komt een medewerker van Beter Thuis Wonen bij u langs om samen te kijken wanneer en hoe u de ondersteuning krijgt. Wilt u meer weten over onze huishoudelijke hulp Appingedam? Of wilt u hulp bij het aanvragen van huishoudelijke hulp? Dat kan online via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@beter-thuis-wonen.nl.