loader image

Huishoudelijke hulp Meppel

Zijn uw huishoudelijke taken steeds lastiger aan het worden en bent u woonachtig in Meppel? U kunt huishoudelijke hulp van Beter Thuis Wonen inschakelen. Wij bieden thuiszorg vanuit de wijk en kunnen zodoende snel schakelen en persoonlijke verzorging bieden bij onder andere hulp bij het aankleden, wassen of huishoudelijke hulp. Al onze zorgverleners zijn goed opgeleide vakmensen met ervaring. Bovendien werken we in kleine vaste teams, waardoor u altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft. Zou u graag meer informatie willen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Beter Thuis Wonen helpt u bij huishoudelijke taken

Met huishoudelijke hulp Meppel bieden we zorg op maat bij u in de buurt. Wij zorgen vanuit de wijk met een vast contactpersoon waardoor u altijd snel en vertrouwd bij ons terecht kunt. Wij staan al voor u klaar met kleine huishoudelijke ondersteuning zoals:

  • Stofzuigen
  • Strijken
  • Bed opmaken
  • Stoffen
  • Dweilen

Eén van onze medewerkers komt dan ondersteuning bieden in de bezigheden die voor u waardevol zijn. Wij bieden meer diensten aan dan genoemd. Wilt u graag weten welke huishoudelijke diensten in Meppel wij aanbieden? Neem gerust eens contact met ons op

 

Huishoudelijke hulp Meppel door echte specialisten

Beter Thuis Wonen heeft als dé specialist in thuiszorg een eigen academie. Hier worden lessen vormgegeven op actuele en herkenbare zorgsituaties en verzorgd door erkende docenten. Dit zijn vakspecialisten uit het werkveld en vaak ook verpleegkundigen uit het specialistisch team van Beter Thuis Wonen. Van huishoudelijke hulp in Enschede op minimaal niveau tot complexe verpleegtechnische handelingen die bij uitzondering voorkomen. Gegarandeerd verantwoord, bekwaam en betrokken in het bieden van kwalitatieve zorg, dat is waar wij altijd aan werken.

Wacht niet langer, vraag nu hulp aan!

Voor het aanvragen van huishoudelijke hulp Hoogeveen van Beter Thuis Wonen heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt gewoon direct contact met ons opnemen voor de aanvraag of meer specifieke informatie.