loader image

Huishoudelijke hulp Winschoten

Heeft u of uw dierbare hulp nodig in het huishouden? Dan bent u bij Beter Thuis Wonen aan het juiste adres. Wij bieden namelijk hulp aan in huis voor mensen die het hard nodig hebben. Voor de aanvraag van huishoudelijke hulp in Winschoten heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. Onze huishoudelijke hulp biedt op verschillende niveaus hulp en passen deze ook aan op uw wensen. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Zorg op maat door Beter Thuis Wonen

Om ervoor te zorgen dat u de zorg krijgt die bij u past, komt er en medewerker bij u langs om samen te kijken wanneer en hoe u de ondersteuning krijgt. Het kan zijn dat u (tijdelijke) hulp nodig heeft of misschien met extra zorg erbij. De huishoudelijke hulp in Winschoten zullen de taken verrichten zoals stofzuigen, strijken, bed opmaken, stoffen en dweilen. We kijken wat u zelf nog kan en waar wij in kunnen ondersteunen. We luisteren naar uw verhaal en stemmen daar onze hulp op af. Heeft u intensieve verpleging en verzorging nodig? Wij ondersteunen onze collega’s graag bij deze taken.

 

Wij vinden dat zorg voor iedereen beschikbaar moet zijn

Ieder mens is onderdeel van de samenleving. Mensen die ondersteuning nodig hebben bij zorg en organisatie van hun eigen leven kunnen een beroep doen op Beter Thuis Wonen. Wij vinden dat de zorg voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn en dat elk mens over eigen zorg moet kunnen beslissen. Om deze redenen zijn wij anders dan andere. Wij staan voor positief, kracht, creatief, samenwerken, respectvol en cultuursensitief.

Vraag nu hulp aan voor huishoudelijke hulp in Winschoten

Wacht niet langer en vraag nu uw huishoudelijke hulp in Winschoten aan. U kunt gewoon direct contact met Beter Thuis Wonen opnemen voor de aanvraag of meer specifieke informatie. We komen graag bij u langs om alles te bespreken. Ook kunt u mailen naar info@beter-thuis-wonen.nl voor de aanvraag van huishoudelijke hulp in Winschoten.