loader image

Thuiszorg Enschede

Zou u graag nog lang in uw eigen vertrouwelijke woonomgeving willen blijven wonen en bent u woonachtig in Enschede? Bij Beter Thuis Wonen hebben we de oplossing. Met onze thuiszorg in Enschede proberen wij u te ondersteunen zodat u nog lang kan genieten van uw zelfstandigheid. Wij komen graag langs voor een gesprek om te kijken welke zorg het beste bij u past. Wilt u graag meer informatie over onze thuiszorg Enschede? Neem vrijblijvend contact op.

Over Beter Thuis Wonen

Bij Beter Thuis Wonen vinden we het belangrijk dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Onze medewerkers zullen vakkundig en professioneel handelen en zijn in staat u de beste zorg te geven. Wij werken in vaste teams zodat u altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft. Op basis van onze kernwaarden onderscheiden wij ons van de anderen. Onze kernwaarden zijn: positief, kracht, creatief, samenwerken. respectvol en cultuursensitief. Binnen Beter Thuis Wonen wordt er snel geschakeld, mochten onze medewerkers zien dat er andere vormen van zorg nodig zijn.

Wij ondersteunen u met onze thuiszorg in Enschede

Heeft u hulp nodig nodig bij de dagelijkse taken? Onze medewerkers staan met persoonlijke aandacht voor u klaar. Wij kunnen u ondersteunen bij het douchen, het aankleden, het opstaan uit bed, het verzorgen van een wond, de medicijninname, het aanleggen van een infuus, het ontbijt klaarmaken en ga zo maar door. We luisteren graag naar uw verhaal en stemmen daar onze zorg op af. Heeft u ook hulp nodig bij de huishoudelijke taken? U kunt ook bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning

Vraag nu thuiszorg Enschede aan bij Beter Thuis Wonen

De Beter Thuis Wonen thuiszorg in Enschede staat graag voor u klaar om u de zorg te geven die u verdiend. Voor het aanvragen van Thuiszorg in Enschede heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. Onze medewerkers komen graag bij u langs en praten ook met uw familie en vrienden om alles goed in kaart te brengen. Wij maken graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. U kunt ook contact opnemen door middel van e-mail (info@beter-thuis-wonen.nl) of door te bellen naar 0528-341162.