loader image

Huishoudelijke hulp Hoogezand

Heeft u huishoudelijke hulp in Hoogezand nodig? Schakel Beter Thuis Wonen in. Wij vinden dat de zorg voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn en dat u over uw eigen zorg moet kunnen beslissen. Onze huishoudelijke hulp staat voor professioneel en vakkundig en willen u daarom ondersteunen. Zou u graag meer informatie willen over huishoudelijke hulp Hoogezand? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijke hulp op maat in Hoogezand

Met huishoudelijke hulp in Hoogezand bieden we zorg op maat bij u in de buurt. Onze huishoudelijk ondersteuner werkt vanuit kracht. Dit heeft zijn weerslag op zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en een ondernemende, actieve houding. Wij van Beter Thuis Wonen zorgen ervoor dat er bij u in de wijk een vast contactpersoon is waardoor u altijd snel bij ons terecht kan. Onze huishoudelijke ondersteuning biedt steun in:

  • Stofzuigen
  • Strijken
  • Bed opmaken
  • Stoffen
  • Dweilen

Wij luisteren graag naar u en uw wens waar u hulp in nodig heeft. Op basis daarvan stemmen we de zorg af en kijken we waar we u in kunnen ondersteunen. Benieuwd welke diensten Beter Thuis Wonen u nog meer kan bieden? Neem dan gerust eens contact met ons op voor de aanvraag van huishoudelijke hulp in Hoogezand.  

 

De specialist in huishoudelijke hulp Hoogezand

Beter Thuis Wonen heeft een eigen academie waarbij we vakkundig mensen opleiden. Gegarandeerd verantwoord, bekwaam en betrokken in het bieden van kwalitatieve zorg, dat is waar wij altijd aan werken. Onze huishoudelijke hulp medewerkers werken daarbij samen met zorgverleners in uw wijk. Maar we werken ook samen met huisartsen, apotheken en andere zorginstanties en personen in de omgeving.  Is er meer intensieve verpleging en verzorging aan huis nodig? Ook dan staat Beter Thuis Wonen voor u klaar. Onze zorg specialisten voor huishoudelijke hulp helpen bij het douchen, aankleden, medicatie inname of ontbijt klaar maken. 

Huishoudelijke hulp Hoogezand nodig?

Bent u enthousiast geworden over Beter Thuis Wonen? Vraag dan nu huishoudelijke hulp in Hoogezand aan. De aanvraag voor huishoudelijke hulp verloopt via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning bij uw gemeente. De gemeente stelt een indicatie vast en vervolgens komt een medewerker van Beter Thuis Wonen bij u langs om samen te kijken hoe we u of uw ouder kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of als u huishoudelijke hulp wilt aanvragen.