loader image

Thuiszorg Groningen

Met het aanbieden van thuiszorg Groningen staan we garant voor waardevolle ondersteuning vanuit een integrale benadering. Beter Thuis Wonen kijkt naar uw persoonlijke situatie en bepaalt hierop samen met u welke mate van zorg het beste bij u past. Ook voor thuiszorg dichtbij Groningen houden we de lijntjes kort en werken we vanuit de wijk. Zo kunnen we snel schakelen en bent u verzekerd van een vast en vertrouwd aanspreekpunt. Verandert er iets in uw persoonlijke situatie? Dan passen wij de zorg voor u hier zo evenredig mogelijk op aan. Mensen die ondersteuning nodig hebben bij huishoudelijke hulp of thuiszorg in Groningen en de nabije omgeving kunnen een beroep doen op Beter Thuis Wonen. Wij vinden dat persoonlijke zorg voor iedereen beschikbaar moet zijn en dat elk mens hierover zo goed mogelijk zelf moet kunnen beslissen. Positieve gezondheidsbeleving is dan ook ons uitgangspunt.

Persoonlijke thuiszorg Groningen

Beter Thuis Wonen vindt niet alleen dat zorg voor iedereen beschikbaar moet zijn, maar dat ieder individu hier ook zelf over moet kunnen (mee)beslissen. Positieve gezondheidsbeleving is altijd ons uitgangspunt. Niet redeneren en handelen op wat u niet meer kan, maar juist wat nog wel zelfstandig mogelijk is en hoe wij hier met thuiszorg Groningen in kunnen aanvullen en ondersteunen. Van de meest alledaagse huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleging en verzorging. Onze nauw betrokken zorgspecialisten zijn actief vanuit de wijk en passen zich aan op uw situatie en voorkeuren. Indien deze gaandeweg veranderen, veranderen zij met u mee.

Met thuiszorg in Groningen bieden we zorg op maat bij u in de buurt. Wij zorgen vanuit de wijk met een vast contactpersoon waardoor u altijd snel en vertrouwd bij ons terecht kunt. Onze betrokken vakmensen werken daarbij samen met zorgverleners in uw wijk. Maar we werken ook samen met huisartsen, apotheken en andere zorginstanties en personen in de omgeving. Wij staan al voor u klaar met kleine huishoudelijke ondersteuning zoals:

  • stofzuigen
  • strijken
  • bed opmaken
  • stoffen
  • dweilen

Waar kunt u met thuiszorg Groningen op rekenen?

In de basis bieden we op gebied van thuiszorg Groningen drie varianten aan:

  • begeleiding
  • huishoudelijke ondersteuning
  • verpleging en verzorging

Het kan zijn dat u in uw thuissituatie wel wat extra begeleiding kunt gebruiken. Denk aan het aanbrengen van structuur in uw dagelijks leven. Bijvoorbeeld door te ondersteunen in een specifiek aangepast dieet, begeleiding in de opvoeding of het beheren van ingewikkelde financiën. Ook deze maatwerkvoorziening van thuisbegeleiding voor zorg in Groningen kunt u via de gemeente aanvragen.

Verpleging en verzorging

Wanneer u hulp nodig heeft met ontbijt klaarmaken, douchen, aankleden of uw medicijn inname spreken we van verpleging en verzorging. Deze vorm van thuiszorg Groningen kunt u aanvragen door direct met Beter Thuis wonen contact op te nemen. Dat kan door te bellen naar 0528 341162 of door het invullen van het contactformulier. Er komt vervolgens een verpleegkundige zorgspecialist bij u langs om samen met u en een eventueel familielid vast te stellen welke zorg nodig is. In de meeste gevallen worden de kosten voor deze verpleging en verzorging vergoed door de zorgverzekeraar. Helaas moeten we vanwege de personeelstekorten mededelen dat we bij de aanvraag van verpleging en verzorging niet kunnen garanderen dat u direct gebruik kunt maken van deze dienst.

Thuiszorg Groningen aanvragen?

Wilt u thuiszorg in Groningen van Beter Thuis Wonen aanvragen? Dan heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. Voor de aanvraag of verdere informatie kunt u of uw zorgdrager contact opnemen met uw gemeente of gewoon direct met ons. Dat kan online via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@beter-thuis-wonen.nl. U kunt ook bellen naar 0528 341162. Samen stemmen we af welke zorg het beste bij u past.