loader image

Thuiszorg Zwolle

Heeft u hulp nodig en bent u aan het overwegen om thuiszorg in te schakelen? Dan bent u bij Beter Thuis Wonen aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat u zelfstandig in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Met een kennismakingsgesprek kunnen we de zorg afstemmen die u nodig heeft. Wilt u graag meer informatie over onze thuiszorg Zwolle? Neem gerust contact met ons op.

Wij leveren zorg op maat

Door middel van ons kennismakingsgesprek kunnen wij onze zorg aansluiten aan uw wensen en behoeften. Onze zorg kan bestaan uit het ondersteunen bij het douchen, helpen bij het aankleden, helpen bij het opstaan uit bed, het ontbijt klaarmaken, het verzorgen van een wond, het aanleggen van een infuus, stomazorg/katheterzorg, de medicijninname en nog veel meer.  Wij proberen de beste zorg te verlenen aan de mensen die het hard nodig hebben. Heeft u meer hulp nodig dan alleen thuiszorg? Bij Beter Thuis Wonen kunt u ook huishoudelijke ondersteuning aanvragen. Wij zullen er alles aan doen om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen. We kunnen zelfs onze diensten uitbreiden naar verpleging en verzorging.

Onze thuiszorg in Zwolle handelt snel

Binnen Beter Thuis Wonen werken we met kleine vaste teams zodat u altijd een vertrouwd vast aanspreekpunt heeft. Ook werken we samen met huisartsen, andere zorgverleners, de gemeenten en natuurlijk uzelf. Hierdoor kunnen we snel schakelen met de juiste personen om u de beste zorg te leveren. Wij zijn in beheer van een eigen academie waardoor we ons personeel vakkundig kunnen opleiden. Zo worden er lessen gegeven op actuele en herkenbare zorgsituatie. Onze thuiszorg in Zwolle zuid geeft garantie op echte vakkundigheid.

Bij Beter Thuis Wonen uw thuiszorg Zwolle aanvragen?

Weet u niet hoe u thuiszorg moet aanvragen? Voor de aanvraag van thuiszorg in Zwolle heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt gewoon direct contact met Beter Thuis Wonen opnemen voor de aanvraag of meer specifieke informatie. Ook kunt u mailen naar info@beter-thuis-wonen.nl.