loader image

Huishoudelijke hulp Almelo

Mensen die huishoudelijke hulp Almelo nodig hebben kunnen beroep doen op Beter Thuis Wonen. We bieden rugsteun op diverse intensiteitsniveaus in het organiseren van uw eigen leven. Wij vinden dat de zorg voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn en dat u over uw eigen zorg moet kunnen beslissen. Positieve gezondheidsbeleving is ons uitgangspunt met huishoudelijke hulp Almelo. Professioneel en vakkundig handelen is voor ons vanzelfsprekend.

Huishoudelijke hulp Almelo op maat

Met huishoudelijke hulp Almelo bieden we zorg op maat bij u in de buurt. Wij zorgen vanuit de wijk met een vast contactpersoon waardoor u altijd snel en vertrouwd bij ons terecht kunt. Onze betrokken vakmensen werken daarbij samen met zorgverleners in uw wijk. Maar we werken ook samen met huisartsen, apotheken en andere zorginstanties en personen in de omgeving. Wij staan al voor u klaar met kleine huishoudelijke ondersteuning zoals:

  • stofzuigen
  • strijken
  • bed opmaken
  • stoffen
  • dweilen

Eén van onze medewerkers komt dan ondersteuning bieden in de bezigheden die voor u waardevol zijn. Benieuwd welke diensten Beter Thuis Wonen u nog meer kan bieden? Neem dan gerust eens contact met ons op voor de aanvraag van huishoudelijke hulp Almelo. We luisteren naar uw verhaal en stemmen daar de zorg op af. Als dat nodig of wenselijk is in samenwerking met anderen. Op een positieve manier kijken we waar uw kracht ligt. Wat kan er zelf nog gedaan worden, wat kan er gedaan worden door uw netwerk en waarin kunnen wij ondersteunen.

Kwalitatieve huishoudelijke hulp Almelo

Beter Thuis Wonen heeft als specialist in thuiszorg een eigen academie. Hier worden lessen vormgegeven op actuele en herkenbare zorgsituaties en verzorgd door erkende docenten. Dit zijn vakspecialisten uit het werkveld en vaak ook verpleegkundigen uit het specialistisch team van Beter Thuis Wonen. Van huishoudelijke hulp Almelo op minimaal niveau tot complexe verpleegtechnische handelingen die bij uitzondering voorkomen. Gegarandeerd verantwoord, bekwaam en betrokken in het bieden van kwalitatieve zorg, dat is waar wij altijd aan werken.

Misschien is er meer intensieve verpleging en verzorging aan huis nodig? Ook dan staat Beter Thuis Wonen voor u klaar. Onze zorgspecialisten voor huishoudelijke hulp Almelo helpen bij het douchen, aankleden, medicatie inname of ontbijt klaar maken. Maar het kan ook zijn dat u in uw thuissituatie wat extra ondersteuning kan gebruiken. De begeleiding is per persoon zeer verschillend. Van financieel beheer tot het psychiatrische ziektebeeld.

Huishoudelijke hulp Almelo aanvragen?

De aanvraag voor huishoudelijke hulp verloopt via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning bij uw gemeente. De gemeente stelt een indicatie vast en vervolgens komt een medewerker van Beter Thuis Wonen bij u langs om samen te kijken wanneer en hoe u de ondersteuning krijgt. Op basis van de uitkomsten van het gesprek krijgt u een indicatie voor de zorg die u nodig heeft. Deze zorg wordt geleverd door onze verzorgers en verpleegkundigen. Zij komen vervolgens op afgesproken dagen bij u langs om de afgestemde zorg te verlenen

Al onze zorgverleners zijn goed opgeleide vakmensen met ervaring. Bovendien werken we in kleine vaste teams, waardoor u altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft. Wilt u meer weten over onze huishoudelijke hulp Almelo? Of wilt u hulp bij het aanvragen van huishoudelijke hulp? Dat kan online via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@beter-thuis-wonen.nl. U kunt ook bellen naar 0528-341162. Samen stemmen we af welke zorg het beste bij u past.