loader image

Huishoudelijke hulp Enschede

Mensen die huishoudelijke hulp Enschede nodig hebben kunnen beroep doen op Beter Thuis Wonen. We bieden rugsteun op diverse intensiteitsniveaus in het organiseren van uw eigen leven. Wij vinden dat de zorg voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn en dat u over uw eigen zorg moet kunnen beslissen. Positieve gezondheidsbeleving is ons uitgangspunt met huishoudelijke hulp Enschede. Professioneel en vakkundig handelen is voor ons vanzelfsprekend.

Onze huishoudelijk ondersteuner werkt vanuit kracht. Daarmee bedoelen we creatief, in samenwerking en respectvol. Dit heeft zijn weerslag op zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en een ondernemende, actieve houding. Zowel richting de mens als naar diens omgeving. Zo houden wij ons geheel slagvaardig en wendbaar met een garantie op vakkundigheid. Dat alles om u de beste zorg en service te kunnen verlenen.

Huishoudelijke hulp Enschede zoals u dat wilt

Met huishoudelijke hulp Enschede bieden we zorg op maat bij u in de buurt. Wij zorgen vanuit de wijk met een vast contactpersoon waardoor u altijd snel en vertrouwd bij ons terecht kunt. Onze betrokken vakmensen werken daarbij samen met zorgverleners in uw wijk. Maar we werken ook samen met huisartsen, apotheken en andere zorginstanties en personen in de omgeving. Wij staan al voor u klaar met kleine huishoudelijke ondersteuning zoals:

  • stofzuigen
  • strijken
  • bed opmaken
  • stoffen
  • dweilen

Eén van onze medewerkers komt dan ondersteuning bieden in de bezigheden die voor u waardevol zijn. Benieuwd welke diensten Beter Thuis Wonen u nog meer kan bieden? Neem dan gerust eens contact met ons op voor de aanvraag van huishoudelijke hulp in Enschede. We luisteren naar uw verhaal en stemmen daar de zorg op af. Als dat nodig of wenselijk is in samenwerking met anderen. Op een positieve manier kijken we waar uw kracht ligt. Wat kan er zelf nog gedaan worden, wat kan er gedaan worden door uw netwerk en waarin kunnen wij ondersteunen.

Kwalitatieve huishoudelijke hulp Enschede

Beter Thuis Wonen heeft als specialist in thuiszorg een eigen academie. Hier worden lessen vormgegeven op actuele en herkenbare zorgsituaties en verzorgd door erkende docenten. Dit zijn vakspecialisten uit het werkveld en vaak ook verpleegkundigen uit het specialistisch team van Beter Thuis Wonen. Van huishoudelijke hulp in Enschede op minimaal niveau tot complexe verpleegtechnische handelingen die bij uitzondering voorkomen. Gegarandeerd verantwoord, bekwaam en betrokken in het bieden van kwalitatieve zorg, dat is waar wij altijd aan werken.

Misschien is er meer intensieve verpleging en verzorging aan huis nodig? Ook dan staat Beter Thuis Wonen voor u klaar. Onze zorgspecialisten voor huishoudelijke hulp Enschede helpen bij het douchen, aankleden, medicijn inname of ontbijt klaar maken. Maar het kan ook zijn dat u in uw thuissituatie wat extra ondersteuning kan gebruiken. De begeleiding is per persoon zeer verschillend. Van financieel beheer tot het psychiatrische ziektebeeld.

Huishoudelijke hulp Enschede aanvragen?

De aanvraag voor huishoudelijke hulp verloopt via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning bij uw gemeente. De gemeente stelt een indicatie vast en vervolgens komt een medewerker van Beter Thuis Wonen bij u langs om samen te kijken wanneer en hoe u de ondersteuning krijgt. Op basis van de uitkomsten van het gesprek krijgt u een indicatie voor de zorg die u nodig heeft. Deze zorg wordt geleverd door onze verzorgers en verpleegkundigen. Zij komen vervolgens op afgesproken dagen bij u langs om de afgestemde zorg te verlenen

Al onze zorgverleners zijn goed opgeleide vakmensen met ervaring. Bovendien werken we in kleine vaste teams, waardoor u altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft. Wilt u meer weten over onze huishoudelijke hukp in Enschede? Of wilt u hulp bij het aanvragen van huishoudelijke hulp? Dat kan online via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@beter-thuis-wonen.nl. U kunt ook bellen naar 0528-341162. Samen stemmen we af welke zorg het beste bij u past.