loader image

Thuiszorg Overijssel

Zo lang mogelijke zelfstandigheid en genieten in uw eigen vertrouwde omgeving, dat is waardevolle ondersteuning die thuiszorg Overijssel biedt. Beter Thuis Wonen kijkt naar wat u wel kan in plaats van wat u niet meer kunt en biedt hierin ondersteunende zorg en hulp. Wij bieden persoonlijke thuiszorg in Overijssel vanuit de wijk en bewegen mee met uw zorgsituatie. Korte lijntjes en snel schakelen in de zorg die u wenst en nodig heeft.

Persoonlijke aandacht met thuiszorg in Overijssel

Wat uw reden voor thuiszorg Overijssel ook is, wij vinden dat iedereen die zorg nodig heeft ook zorg moet krijgen. Bent u nog in goede gezondheid, maar kunt u wel wat huishoudelijke ondersteuning gebruiken? Beter Thuis Wonen is er al voor u met kleine huishoudelijke hulp en kan indien noodzakelijk meebewegen naar meer intensieve verpleging en verzorging. Bovendien moet u of uw dierbare hierover zelf kunnen (mee)beslissen. Met onze thuiszorg in Overijssel hechten we waarde aan zorg die belangrijk en prettig is voor u. We kijken naar waar uw kracht ligt en doen dat altijd met een positieve insteek. Een aantal voorbeelden waarin we met thuiszorg Overijssel kunnen ondersteunen:

 

 • het douchen
 • aankleden
 • opstaan uit bed
 • het verzorgen van een wond
 • medicijninname
 • aanleggen van een infuus
 • katheterzorg
 • stomazorg
 • ontbijt klaarmaken
 • herstel van een ziekenhuisopname
 • hulp bij steunkousen aantrekken

Thuiszorg Overijssel vanuit de wijk

Thuiszorg Overijssel werkt altijd vanuit de wijk en onderscheidt zich in snel handelen. Beter Thuis Wonen is een kleine organisatie die belang hecht aan vertrouwde contacten binnen de zorgverlening. Zodat we altijd precies weten welke zorg u op welk moment echt nodig heeft. We kunnen dan ook altijd snel schakelen tussen huisartsen en andere zorgverleners, gemeenten en uzelf. Vanzelfsprekend luisteren we altijd eerst naar uw verhaal en stemmen we daar onze thuiszorg Overijssel op af. Indien het hierbij wenselijk of nodig is dat dit in samenwerking met anderen gebeurt, is dat natuurlijk mogelijk. Bijvoorbeeld tijdens begeleiding in het aanbrengen van dagelijkse structuur, financieel beheer of bij een psychiatrisch ziektebeeld.

Thuiszorg op academische basis

Beter Thuis Wonen heeft als specialist in thuiszorg een eigen academie. Op deze academie worden lessen vormgegeven op actuele en herkenbare zorgsituaties en verzorgd door erkende docenten. Dit zijn vakspecialisten uit het werkveld en vaak ook verpleegkundigen uit het specialistisch team van Beter Thuis Wonen. Van thuiszorg Overijssel op minimaal niveau tot complexe verpleegtechnische handelingen die bij uitzondering voorkomen. Gegarandeerd verantwoord, bekwaam en betrokken in het bieden van thuiszorg Overijssel, dat is waar wij altijd aan werken. Onze betrokken vakmensen werken daarbij samen met zorgverleners in uw wijk. Maar we werken ook samen met huisartsen, apotheken en andere zorginstanties en personen in de omgeving. Wij staan al voor u klaar met kleine huishoudelijke ondersteuning zoals:

 • stofzuigen
 • strijken
 • bed opmaken
 • stoffen
 • dweilen

Eén van onze medewerkers komt dan ondersteuning bieden in de bezigheden die voor u waardevol zijn. Benieuwd welke diensten Beter Thuis Wonen u nog meer kan bieden? Neem dan gerust eens contact met ons op voor de aanvraag van thuiszorg Overijssel op maat.

Thuiszorg Overijssel aanvragen?

Voor het aanvragen van thuiszorg in Overijssel van Beter Thuis Wonen heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt gewoon direct contact met ons opnemen voor de aanvraag of meer specifieke informatie. Na de kennismaking voeren we een uitgebreid gesprek met u, uw familie en vrienden en de zorgverlener(s). Samen stemmen we af welke zorg het beste bij u past. Wilt u meer weten over al onze diensten en wat Beter Thuis Wonen met thuiszorg in Overijssel voor u kan betekenen? U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier of door te bellen naar 0528-341162. Ook kunt u mailen naar info@beter-thuis-wonen.nl.