loader image

Thuiszorg Winschoten

Mensen die thuiszorg Winschoten nodig hebben kunnen beroep doen op Beter Thuis Wonen. We bieden rugsteun op diverse intensiteitsniveaus in het organiseren van uw eigen leven. Wij vinden dat de zorg voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn en dat u over uw eigen zorg moet kunnen beslissen. Positieve gezondheidsbeleving is ons uitgangspunt met thuiszorg Winschoten. Professioneel en vakkundig handelen is voor ons vanzelfsprekend.

Thuiszorg Winschoten op maat

De redenen waarom u hulp kunt gebruiken van specifieke thuiszorg in Zwolle is net zo persoonlijk als uiteenlopend. Een long- of hartpatiënt op leeftijd kan mogelijk nog jaren vooruit, terwijl een jonger iemand met artrose wellicht al wat huishoudelijke ondersteuning zou kunnen gebruiken. Beter Thuis Wonen is dan ook van mening dat zorg voor ieder mens beschikbaar moet zijn. Of het nu gaat om kleine huishoudelijke hulp of meer intensieve verpleging en verzorging. Daarnaast vinden wij dat iedereen over zijn eigen zorg kunnen beslissen, of minstens moet kunnen meebeslissen in wat belangrijk en prettig is voor u.

Persoonlijke thuiszorg Winschoten

Met thuiszorg Winschoten bieden we zorg op maat bij u in de buurt. Wij zorgen vanuit de wijk met een vast contactpersoon waardoor u altijd snel en vertrouwd bij ons terecht kunt. Onze betrokken vakmensen werken daarbij samen met zorgverleners in uw wijk. Maar we werken ook samen met huisartsen, apotheken en andere zorginstanties en personen in de omgeving. Wij staan al voor u klaar met kleine huishoudelijke ondersteuning zoals:

  • stofzuigen
  • strijken
  • bed opmaken
  • stoffen
  • dweilen

Eén van onze medewerkers komt dan ondersteuning bieden in de bezigheden die voor u waardevol zijn. Benieuwd welke diensten Beter Thuis Wonen u nog meer kan bieden? Neem dan gerust eens contact met ons op voor de aanvraag van thuiszorg Winschoten. We luisteren naar uw verhaal en stemmen daar de zorg op af. Als dat nodig of wenselijk is in samenwerking met anderen. Op een positieve manier kijken we waar uw kracht ligt. Wat kan er zelf nog gedaan worden, wat kan er gedaan worden door uw netwerk en waarin kunnen wij ondersteunen of zorgen voor begeleiding.

Thuiszorg Winschoten aanvragen?

Beter Thuis Wonen heeft als specialist in thuiszorg een eigen academie. Hier worden lessen vormgegeven op actuele en herkenbare zorgsituaties en verzorgd door erkende docenten. Dit zijn vakspecialisten uit het werkveld en vaak ook verpleegkundigen uit het specialistisch team van Beter Thuis Wonen. Van thuiszorg Winschoten op minimaal niveau tot complexe verpleging en verzorging die bij uitzondering voorkomen. Gegarandeerd verantwoord, bekwaam en betrokken in het bieden van kwalitatieve zorg, dat is waar wij altijd aan werken.

De aanvraag voor huishoudelijke ondersteuning en huishoudelijke hulp Winschoten verloopt via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning bij uw gemeente. De gemeente stelt een indicatie vast en vervolgens komt een medewerker van Beter Thuis Wonen bij u langs om samen te kijken wanneer en hoe u de ondersteuning krijgt. Op basis van de uitkomsten van het gesprek krijgt u een indicatie voor de zorg die u nodig heeft. Deze zorg wordt geleverd door onze verzorgenden en verpleegkundigen. Zij komen vervolgens op afgesproken dagen bij u langs om de afgestemde zorg te verlenen. Al onze zorgverleners zijn goed opgeleide vakmensen met ervaring. Bovendien werken we in kleine vaste teams, waardoor u altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft. Wilt u meer weten over onze thuiszorg Winschoten? Of wilt u hulp bij het aanvragen van huishoudelijke hulp? Dat kan online via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@beter-thuis-wonen.nl. U kunt ook bellen naar 0528-341162. Samen stemmen we af welke zorg het beste bij u past.