loader image

Personenalarmering

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven, de meeste mensen vinden dat één van de belangrijkste dingen in hun leven. Maar een ander heel belangrijk ding is een gevoel van veiligheid, want wat als u alleen bent, en u komt bijvoorbeeld te vallen of u voelt zich opeens niet lekker? Dan is het fijn als er op een eenvoudige manier hulp ingeroepen kan worden. Personenalarmering kan daarbij helpen.

CSI, EuroCross en Tunstall

Beter Thuis Wonen werkt op het gebied van personenalarmering samen met CSI, EuroCross en Tunstall. Zij hebben niet alleen personenalarmering, maar ook verschillende andere producten en diensten die bij kunnen dragen aan behoud van zelfstandigheid. Op de website van Tunstall staat wat er allemaal is, en hoe deze middelen verkregen kunnen worden. Onze medewerkers zijn natuurlijk ook van harte bereid om hierbij te helpen.

Belangrijk: Neem contact op met de verzekering als u een machtiging hebt voor personenalarmering (een medische indicatie). Sommige verzekeraars geven aan bij wie u de personenalarmering af moet nemen als u een machtiging heeft.

Voor meer informatie, bel 0528 341162 of vul het contactformulier in.

Het kan zijn dat u niet voldoende bent geholpen met de zorg en/of ondersteuning die u ontvangt vanuit een indicatie. In dit geval kan Beter Thuis Wonen u aanvullende diensten aanbieden middels particuliere inkoop. Hierbij krijgt u een overeenkomst waarin we de afspraken vastleggen waarvoor u particuliere zorg en/of ondersteuning inkoopt en spreken we een prijs hiervoor af. Bent u benieuwd of Beter Thuis Wonen hierin iets kan betekenen voor u neem dan contact op met het centraal kantoor in Hoogeveen via het telefoonnummer: 0528-341162 of mail u vraag naar info@beter-thuis-wonen.nl.

Eigen Bijdrage

Het persoonsalarm bestaat uit drie kostenposten:

  • Apparatuur;
  • Abonnement bij een meldcentrale;
  • abonnementskosten bij professionele opvolging door Beter Thuis Wonen.

De kosten van de apparatuur worden vergoed vanuit de basis Zorgverzekering. Het abonnement van de meldcentrale wordt soms vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor beide vergoedingen geldt dat er sprake moet zijn van een medische indicatie voor persoonsalarmering. Niet iedereen komt voor vergoeding in aanmerking. Gelukkig kunt u ook zonder indicatie persoonsalarmering gebruiken. Zie voor verdere informatie www.csipersoonsalarmering.nl